Stilken på brokkolien kan fint brukes. I dag brukte jeg den sammen med løk, og hvitløk da jeg skulle lage kjøttdeig-saus.
Den kan også fint brukes i supper, lapskaus, gryter og wok . Eller rå som snakcs. Skrell den gjerne og del den i biter eller skiver. Så er den klar til bruk. Den har masse smak og en god konsistens.
Den er rik på fiber, og vitaminer. Både A-B ( folat)-C og D . Faktisk leste jeg nå at den inneholder mer C vitamin enn appelsin !! Altså verdt å spise!
Dette var et lite sunt ikke-kast-mat innlegg fra meg 🙂 Mens jeg venter på å ta nystekte brød ut av ovnen.
Ha en fortsatt fin lørdagskveld.
6 kommentarer
Takker så masse for tipset. Da skal den ikke kastes heretter 🙂
Det er bra😊
Jeg elsekr stilken på det meste. Den er næringsrik og god
Ja det er sant 😊 jeg bruker mesteparten de forskjellige jeg også😊
Flott tips 😀tusen takk… Og God Natt 😀
Bare hyggelig 😊 God natt til deg også 😊