I did it!!

Turen er overstått.  Både Dino og jeg er like hele.  Det var ikke så glatt som jeg trodde. Har holdt meg oppreist uten et eneste fall😃 Faktisk var det ikke helt umulig å gå med Dino heller. Det ble bare ekstra trening på meg for å holde han på plass ….sånn nesten på plass i hvertfall. Jeg brukte kort bånd på han i dag og det var lettere og holde styr på. Se så flink han var😊 Satte seg pent når jeg ba han om det…på ca 4 forsøk.  Måtte jo ha bilde av han på turen.

Vi gikk langs jordekanten bortover til nabogården.  Der går det en grusvei videre. Jeg kan gå ei runde derfra og komme igjen hos meg selv. Men i dag tok jeg av fra den veien og fulgte en annen vei lenger innover i skogen. Vi gikk til det bare ble oppoverbakker. Da snudde vi, og sa oss fornøyde for i dag. Hadde jo en plan om å komme hjem med begge bena i behold. Og det gjorde jeg.  Dino har alle sine like hele også.

Endelig hjemme igjen.  Her er det full vinter.

Ble svett og fikk roser i kinna. 

Lua skjulte kråkereiret.  Denne er mannen sin. Jeg har ingen lue. Strikker bare til alle andre.  Det er på tide jeg får en selv snart også😊

Turen ble på 2,7 km, 4095 skritt , treningsvariget 40 min. Men jeg var ute i ca 50. Er fornøyd jeg😊

Ha en fortsatt fin dag😚

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg