Høsten er her og jeg har fått nøkkel.

Plutselig var høsten her på ordentlig gitt. Det blåste en del i går kveld så nå ligger det gule blader i hagen i Hokksund. Det var vel ikke annet å vente på denne årstiden. Vi har hatt sommervarme og sol lenge i år.

 

Jeg har overnattet hos min mor natt. Nå var det ei stund siden sist. Ikke veldig lenge, men lenger enn det har vært mellom overnattingene i sommer.

På morgenen i går fikk jeg nøkkel til leiligheten.Og etter å ha kikket meg rundt med god tid alene der inne, og funnet ut at den faktisk var større enn det jeg husket, reiste jeg videre nedover til Hokksund.

Vi spiste frokost her, mens jeg ventet på at gutta boys ble klare til å kjøre opp med det første hengerlasset. Det har stått ferdig pakket her nede i noen dager. Møbler som jeg har fått tak i på Finn.no, og som de har vært og hentet for meg tidligere i uka.

De ble klare og vi reiste. Møblene ble båret inn, og jeg ble veldig fornøyd med den nye salongen jeg hadde fått meg. Gutta syns leiligheten var fin. De tror jeg kommer til å få det bra der.

Etterpå dro vi videre opp til Prestfoss og de bar ut møbler etterhvert som jeg pekte ut noen av de jeg ville ha med. Med fullt hengerlass på nytt bar det nedover igjen. Jeg rakk og få med  meg appelsinplanta og paprikaplanta mi i farta. Det går unna når de holder på, så det er bare å henge med så godt man kan.

Appelsinplanta satte jeg i stuevinduet i leiligheten, og paprikaplanta ble med videre  ned hit til Hokksund for å få ny potte og mer jord før den også får flytte inn.

Jeg føler meg temmelig gåen for tida, så jeg har enda ikke tatt fatt på veien hjem igjen. Vi har nettopp spist og da går jeg ned for telling ei stund. Jeg tror ikke jeg orker å stresse med noe spesielt i dag. Det er søndag, jeg får skylde på det.

HA EN FIN DAG ♥ 

10 kommentarer
  1. Her skjer det masse, allerede på tur inn i ny leilighet. Du står foran en ny og spennende tid. Kjenner du andre dit du flytter? Veldig godt å få hjelp. Håper du vil vise fram leiligheta di etter hvert :).

   1. Ja det skjer veldig mye nå. Jeg skal ta bilder av leiligheten 🙂 Jeg glemte det helt bort da jeg var der alene. Og med gutta til stedet går det litt hurramegrundt.
    Jeg kjenner ingen akkurat der jeg flytter, men det er bare halve reiseveien av det jeg har nå ned til Hokksund. Pluss at jeg har kjente som bor nærmere enn Hokksund også 🙂

  2. Jeg er så glad på dine vegne at du nå har fått ett sted å bo.🤩🥰
   Det blir nok deilig når du bare blir ferdig mrd flyttesjauen.🤗
   Godt at du har flinke unger som hjelper deg.🤗
   Lad batteriene i kveld. Det trengs det også.🤗

   1. Tusen takk 🥰 Det var en lettelse å finne en leilighet jeg likte så godt 😊 Jeg ser for meg at det fortsatt tar tid å bli ferdig med alt. Men nå er jeg i hvertfall veldig godt i gang, og med god hjelp 😃
    Jeg ladet batteriene i hele går kveld.

  3. Dette blir bra! Du får dele bilder etter som du kommer i orden i leiligheten. Bruk uka til å pakke ut og nyte å få det akkurat slik du vil ha det. Og, du. Unn deg en riktig god fiskemiddag når du har kommet helt i orden.

   1. Takk 😊 Jeg holder på med litt og litt av gangen. Det er fortsatt masse som skal pakkes i esker før jeg kan ta det med meg. Men jeg blir helt sikkert ferdig en gang. Og da skal jeg kose meg med en god fiskemiddag ja😃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg