Hjemme igjen etter ei hel uke i Hokksund.

Nå var det godt å finne min egen sofa for kvelden. Jeg har ordnet meg en kaffekopp for å holde meg våken til Farmen begynner. Alt jeg har hatt med av klær, stoffer, strikketøy, og frossenmat er i hus. Symaskinen også. Jammen var det litt.

I går sov jeg masse, så det ble ikke gjort noe med symaskinen. Utpå kvelden begynte jeg å strikke på en ny sokk i stedet. Jeg må ha ferdig et par til før jeg leverer dem hos min datter og barnebarn.

Jeg fikk tegnet av resten av mønsterdelene jeg manglet og levert bøkene på biblioteket. Lånte med meg noen nye samtidig. En med søm, en med masse oppskrifter på sokker, og en som heter Arven etter Erna. Den sto foran disken i biblioteket og den fikk jeg lyst til å lese.

Før jeg pakket sammen pikkpakket mitt i dag rakk jeg å sy i ny strikk i en av buksene til min mor, og jeg fikk endelig sydd en pose til mobilen hennes. Hun har ønsket seg det ei stund. En sånn til å henge rundt halsen når hun holder på med noe i tilfelle hun ramler. Da får hun tak i mobilen uansett.

En liten rest av kjolestoffet til svigerdatteren ble brukt.

Noen av oppdragene er altså utført i løpet av uka. Jeg tror jeg skal slenge et av de nye stoffene i vaskemaskinen nå i kveld. Så har jeg det klart hvis jeg skulle finne på  å sy mer i morgen.

Ha en fin kveld da😚

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg