HER HAR JEG NOK Å GJØRE.

Akkurat som jeg ikke har hatt nok å gjøre siden jeg kom hit søndagskvelden, kom yngstemann inn her med 5×4 kg frossen farse i går kveld.

Han hadde fått det av ei som var på flyttefot, og ikke hadde plass til alt lenger.

Vel…det er ganske så fullt i fryseren her hos min mor også. Jeg fikk såvidt plass til 4 av dem, etter å ha tatt ut noe annet som vi kunne ha til middag i dag.

Den siste lot vi stå og tine til i dag.  Så i dag har vi stekt 3 store former med kjøttpudding. Vi blandet maiskorn, vårløk, og sjampinjong på boks i kjøttpuddingen denne gangen.Resten ble farsekaker. Problemet var jo det at det skulle ha plass tilbake i fryseren igjen etter steking og avkjøling.

Da mannen ringte i dag kom jeg på at hvis han hadde mulighet til å kjøre nedom her i løpet av ettermiddagen eller kvelden, kunne han ta med noe hjem til vår fryser. Det kunne han. Han fikk med alt det vi nettopp hadde stekt, pluss en frossen 4 kg-kartong.

Vi har vi tatt opp 2 kartonger til fra fryseren som vi kan steke et eller annet av i morgen.

Nå står middagen i ovnen. Det er ikke farsekaker eller kjøttpudding. For av alle ting er det det vi har spist til middag både søndag og i går.

I dag blir det røkt svinekam igjen. Det hadde vi til middag rett før helga hjemme, men det får ikke hjelpe. Det var ting med litt størrelse på jeg måtte ta ut av fryseren i går kveld.

Jeg har fått tid til litt søm innimellom. Klipt ut alle smådeler, og strøket vliselin på de delene som skulle ha dét på og små ermer er satt i kjolen.

Nå kjenner jeg at jeg er både sliten og sulten. Så da jeg har fikset middagen ferdig, og alle mann har spist, spørs det om ikke dagen min med gjøremål er over. Da blir det nok for det meste TV- underholdning utover kvelden.

Ha en fin kveld da😚

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg