Brødene jeg bakte i går ble like gode uten forheving. Da vet jeg det til neste gang. Ikke at det gjør noe om de står en halvtimes tid å hever seg før utbaking når jeg likevel bare er hjemme. Men noen ganger kan det være kjekt å få de ferdig litt fortere.
Sånn ble de.
Så i dag ble det hjemmebakt brød med egg og paprika. Det var ikke så veldig mye annet å velge i av pålegg. Jeg gadd nemlig ikke å dra i butikken i går.
Brødet jeg snakker om er altså dette da, for de som ikke så innlegget fra i går.
HA EN FIN KVELD
2 kommentarer
Brødene så veldig gode ut, og greit å kunne kutte ned på hevingen i blant. Ofte det som tar lengst tid når man baker. Lenge siden jeg har prøvd meg på å bake brød, her går det for det meste i boller. Ønsker deg en fortsatt fin mandag, klem
Ja det er hevingen som tar tid. Men egentlig er det ikke så nøye om det tar litt tid når man uansett skal være hjemme. Kan være kjekt å kunne kutte hevetiden noen ganger i hvertfall
Jeg har bakt boller etter tips til oppskrift fra deg 2 ganger. Ble fornøyd med dem 🫶
Fin kveld til deg også 🫠