Brødene jeg bakte i går ble like gode uten forheving. Da vet jeg det til neste gang. Ikke at det gjør noe om de står en halvtimes tid å hever seg før utbaking når jeg likevel bare er hjemme. Men noen ganger kan det være kjekt å få de ferdig litt fortere.
Sånn ble de.
Så i dag ble det hjemmebakt brød med egg og paprika. Det var ikke så veldig mye annet å velge i av pålegg. Jeg gadd nemlig ikke å dra i butikken i går.
Brødet jeg snakker om er altså dette da, for de som ikke så innlegget fra i går.
HA EN FIN KVELD ❤️
2 kommentarer
Brødene så veldig gode ut, og greit å kunne kutte ned på hevingen i blant. Ofte det som tar lengst tid når man baker. Lenge siden jeg har prøvd meg på å bake brød, her går det for det meste i boller. Ønsker deg en fortsatt fin mandag, klem 🤗
Ja det er hevingen som tar tid. Men egentlig er det ikke så nøye om det tar litt tid når man uansett skal være hjemme. Kan være kjekt å kunne kutte hevetiden noen ganger i hvertfall 😊
Jeg har bakt boller etter tips til oppskrift fra deg 2 ganger. Ble fornøyd med dem 🫶
Fin kveld til deg også 🫠