HELGEN ER OVER OG ALLE ER HAPPY

Det er mandag og helgen med bryllup er over. Det ble en fin kveld. Flere gode minner ble laget.

Barnevakten til Dino dukket opp som avtalt, og vi kom oss avgårde til rett tid.

Bruden var så lykkelig og rørt at hun ikke klarte å stanse tårene under hele vielsen. Dette var en dag hun hadde ventet lenge på. Og endelig var den der.

Både vielsen og bryllupsfesten foregikk ute. Mat, kaker og bord var under tak i et stort partytelt. Og godt var det, for selv om det ikke var meldt torden og regn kom begge deler da vi spiste.

Heldigvis holdt vinden fred. Et øyeblikk var vi redde det skulle komme noen skikkelige vindkast, så tak og ballonger ville forsvinne til himmels. Men det varte ikke lenge. Det værste været gikk over åsen på den andre siden av Tyrifjorden. Vi så flere lyn og hørte bulder og brak. Litt ekstra spenning. Ellers skinte sola og det var godt og varmt.

Menyen var spekemat med masse godt tilbehør.  Det smakte veldig godt i varmen. Senere var det kakebord. Uten manko på søtsaker. Så at det ble et overskudd av kaloriinntak er det ingen tvil om.

Det var levende musikk utover kvelden. Et lokalt band fra Vikersund. De var virkelig flinke, og de spilte en god blanding av låter. “Tælahiv” heter bandet, og består av en flott gjeng unge gutter. Disse er jeg virkelig ikke redd for å anbefale andre og bruke til både bryllup, fest og andre arrangementer. 

Her de tre stykker.  Trommisen var ikke med. De klarte seg bra uten denne kvelden.

  Vi holdt ut til et stykke ut på natta før vi ringte sjåføren og ble henta trygt og godt hjem igjen.

Min kjære mann og jeg.  St.Hans-aften for to år siden var det vi som var brud og brudgom. Denne helga var det mannens yngste bror og samboer sin tur.

Det var en vellykket dag. Brudeparet var kjempefornøyd med hele dagen og kvelden. Like fornøyde og glade som vi var på vår dag. Bedre kan det jo ikke bli.

Her er solnedgangen over Tyrifjorden. Stedet vi var på heter Fjordvåg grendehus og ligger ca ei mil fra Vikersund og oppover langs østsida av fjorden.

Her ser du også hvor vielsen foregikk. Med vannet som bakgrunn. Vakkert.

Da er ei bryllupshelg over da. Vellykket for alle “involverte”. Måtte brudeparet og alle oss andre leve lykkelig i alle sine dager. 

 

Det er mandag, og nå står plenklipp, ved-sjauing og andre gjøremål på dagsplanene igjen.  Ha en fin dag😚

 

6 kommentarer

Siste innlegg