Har lagt min elsk på dette brødet for tiden.

Jeg er ikke så veldig våken og opplagt i dag. Var jo på kjempekoselig besøk i går hos ei venninne, og kom seint hjem i går kveld. Hun hadde laget skikkelig Afternoon tea til oss. Det kommer det et innlegg om i morgen, da jeg forhåpentligvis er mer oppe og går igjen. Hadde ei plundrete natt med søvnen igjen i natt, og det pluss noen timer borte på besøk kjennes i dag.

Men uansett form er det ikke noe problem å bake disse brødene. 

Jeg har lagt min elsk på disse. Det står 2 saftige kornbrød på pakka, og det stemmer. De blir veldig saftige og gode.

Innholdet i pakken skal kun blandes med lunkent vann og 1 pk tørrgjær. 5 minutter jobb for Mr. Kenwood i bakebollen.  Ca en halvtimes heving i den gode og varme stua mi. Så dele deigen i 2 og trille kjapt sammen til et par pølser som passer i brødformene. Kjøkkenhånkle over, og sette på rist over varmt vann i oppvaskummen. Der kan de stå og kose seg til de har dobbel størrelse og vel så det.  Ca 45-60 min. Pensle med vann og klippe noen småhakk, og så skal de få kose seg videre, i ovnen, 200°C Ca 40- 45 min. Så lukter det brødbakst over hele huset, og vipps har jeg 2 rykende ferske brød. 

Denne uka er det 20,- for pakkene på Spar. Så jeg får nok reise bort å kjøpe noen pakker til i løpet av uka.

HA EN FIN KVELD ❤

6 kommentarer
    1. De ser veldig gode ut.🤗👌🏻
      Jeg har ikke prøvd å bake av dem, men det må jeg kanskje prøve nå. Jeg får se om jeg får kjøpt på tilbud hvis jeg kommer meg til Spar.🥰

    2. Brødene ser virkelig gode ut, og takke for tipset. Neste gang jeg er i butikken skal jeg jammen kjøpe med en sånn pose med mel. Ha en fortsatt fin onsdag, klem 🤗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg