HALLO…LENGE SIDEN SIST

Det er iskaldt og hvitt ute. Dette bilde ble tatt tidligere denne uka, før  julelysene ble fjernet fra vinduene. 

Det er over 20 ÷ ute i dag også. Det har det vært flere ganger siden nyttår.

Vi fyrer med ved, gass og strøm her nå. Endelig begynner det og bli bra temperatur i hele 1.etg. Men i 2.etg, hvor bad og dusj er, der fryser vannet. Heldigvis har vi i hvertfall ett toalett nede som er i full orden.

Jeg har snudd døgnet helt på hodet den siste uka. Sovner ikke før i 4-tida på morgenen og er “død” til langt på dag. Det blir middag til frokost, og kveldsmat blir nattmat. 

Bil og traktor virker fortsatt ikke. Men vi er heldige og får masse hjelp av barn og bonusbarn til butikkturer og andre ting. Venner hjelper også til. Vi er IKKE alene her i verden, og glade er vi for det. Jeg gleder meg bare til vi kan gjøre noe til gjengjeld etterhvert.

Nå er det ei stund siden jeg har vært på overnatting nede hos min  mor. Det skal jeg få til om ikke alt for lenge tror jeg. Yngstesønnen min henter meg sikkert hvis jeg spør om det. Så kan vi kose oss med dette på menyen igjen.

Vår egen familiemeny.

Min datter fyller år i dag. Vi har pratet mye på telefonen i det siste. Og jeg må komme meg innom henne også ganske snart. Forhåpentligvis i løpet av uka som kommer. Det er lenge siden jeg har sett barnebarna nå. Det er stadig en eller annen som er syk der nede. Skolebarn som de er begge to, er det lett å pådra seg både det ene og det andre av basselusker.

Så til uka er det bare og krysse fingrene for at alle er friske og at mormor får haik med noen nedover til sivilisasjonen. 

Ha en god natt, og en fin søndag i morgen💕

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg