GRATENG MED PASTASKRUER

Jeg fant en enkel oppskrift på makaronigrateng her en dag. Bare gjorde litt om på den og da ble den sånn:

  • ca 1 l ferdig kokte pastaskruer
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1/2 purre
  • 1 stk rød paprika
  • 1 boks mais
  • 1/2 pose grønnkålmix
  • 4 egg
  • 4 dl melk
  • salt
  • 1 ts urtekrydder

Kok pastaskruene. Stek kyllingkjøttdeig og bland inn grønnkålmixen mot slutten.

Smør en ildfast form og legg i pasta, kjøttdeig, finsnittet purre, paprika i terninger og maiskorn (uten lake). Bland lett sammen.

Visp sammen egg, melk, salt og krydder og hell eggeblandingen over i formen.  Stek på nederste rille i ovnen ved 225°C i ca 30 min. ( til gratengen har stivnet)

Server med salat og brød.

 

Jeg hadde ikke salat i huset utenom den jeg hadde i gratengen den dagen jeg laget denne, derfor litt fargeløse bilder. Og angående krydder er det bare å fylle på med det dere ønsker!! Jeg har en mann som ikke liker så veldig sterk mat… Så dette likte han 😁😁

 

#pastagrateng #middagstips #dagens #kyllingkjøttdeig

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg