Jeg fant en enkel oppskrift på makaronigrateng her en dag. Bare gjorde litt om på den og da ble den sånn:
- ca 1 l ferdig kokte pastaskruer
- 400 g kyllingkjøttdeig
- 1/2 purre
- 1 stk rød paprika
- 1 boks mais
- 1/2 pose grønnkålmix
- 4 egg
- 4 dl melk
- salt
- 1 ts urtekrydder
Kok pastaskruene. Stek kyllingkjøttdeig og bland inn grønnkålmixen mot slutten.
Smør en ildfast form og legg i pasta, kjøttdeig, finsnittet purre, paprika i terninger og maiskorn (uten lake). Bland lett sammen.
Visp sammen egg, melk, salt og krydder og hell eggeblandingen over i formen. Stek på nederste rille i ovnen ved 225°C i ca 30 min. ( til gratengen har stivnet)
Server med salat og brød.
Jeg hadde ikke salat i huset utenom den jeg hadde i gratengen den dagen jeg laget denne, derfor litt fargeløse bilder. Og angående krydder er det bare å fylle på med det dere ønsker!! Jeg har en mann som ikke liker så veldig sterk mat… Så dette likte han
#pastagrateng #middagstips #dagens #kyllingkjøttdeig
Ser godt ut. Dette vil jeg prøve å lage en dag jeg. Liker sånne former.
Ja former er lettvint og godt
Nam-nam
Her ble det restaurant-mat i dag. Biff 
Ja, sånn et det å bo i by’n

Biff vil jammen jeg ha en dag også