GØY MED ANDRE FARGER

Jeg fikk strikket litt på Marius-lua i går. Synes alltid det er gøy å bruke andre farger enn det som står i mønsteret. Det er veldig sjelden jeg bruker fargene i oppskriften. Jeg har igjen en del grønt etter alle hare-luene, så grønn er jeg temmelig lei nå. Jeg måtte bruke den såvidt i denne lua også, for å få den tredje fargen som trengtes. De 2 andre var egentlig tenkt til sokker til meg selv. Men nå blir det altså Marius-lue i julegave til noen i stedet.

Jeg hadde en annen plan i går også, men den kom jeg ikke i gang med. Tviler på at jeg gjør det i dag heller. Har nemlig tenkt til å sy en genser til meg selv. Av 2 andre gensere jeg har her.  En som er i største laget for meg, og en jeg tidligere har sydd til mannen min. Den har han klart å søle klor utover hele magen på, så den er ødelagt. Men det er jo bare forstykket som er ødelagt. Resten er masse fint stoff. 

Jeg er så trøtt i dag . Plundrer med å holde øynene oppe. Det foregår for mye i hode om nettene, så det blir ingen skikkelig søvn. Tenkte jeg skulle sitte ute og strikke litt før jeg gjør noe annet, men det er fælt å si det… Det er rett og slett for varmt i solveggen. Da kommer hodepinen ruslende temmelig fort. Enten må jeg bare gi opp foreløpig, og heller sove litt til. Eller så kan jeg sette meg ved et annet bord som står i skyggen ved prydbuska mi. 

Det er jo for gæli å være inne å sove i dette knallfine høstværet. Men hvis ikke ikke øynene klarer å holde seg åpne har jeg ikke så mange valg. Jeg skal prøve å gi det en sjanse til før jeg jeg evt må gi opp. Kanskje en kaffekopp til der borte i skyggen gjør susen. Har jo så lyst til å nyte strikketøyet og det fine været. Og nå er mannen på jakt så jeg kan telle meg frem på mønsteret i fred og ro, til jeg kommer skikkelig inn i det.

Jeg prøver det😎

Ha en fin dag😗

 

 

#strikkelue #strikketøy #håndarbeid #Mariuslue #høstvær

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg