Godt å vite at vi ikke skal være hjemme på julaften.

Det er godt å vite at vi ikke skal være hjemme på julaften. Da er det pyntet nok her for i år.  Jeg har røde duker, blomst på bordet..julestjerne, og julestjerner og julelys lyser i vinduene. Masse t- lys jeg tenner når jeg føler for det har jeg også. Det er koselig nok for meg. Så i år blir rett og slett nisser og annen pynt droppet har jeg bestemt meg for.

Familemiddag med full julemeny har jeg allerede hatt. Nå skal jeg kun ut å handle noen få julegaver i morgen, så er jeg (nesten) klar til å reise til Hokksund på julaften.

I går gikk dagen ved symaskinen. Dagen før var jeg i Hokksund hos frisøren. Der var jeg samtidig innom den nye stoffbutikken igjen. Det er ikke lett å gå forbi den altså.

Jule-antrekket mitt nærmer seg ferdig nå. Jeg har bare igjen å legge opp skjørtet, og det skal jeg gjøre nå.

Jeg prøvde det på i går kveld. Det var helt nydelig å ha på. Ingenting som strammer noen steder. Det blir godt under julemiddagen og resten av kvelden.

Skal ta bilder etterpå, så du får se.

Ha en fin kveld😚

12 kommentarer
  1. Blomster og lys skaper stemning nok det <3 Jeg er ferdig med gavene..men har bare gutta mine å kjøpe til..så den jobben er ganske enkel.. Så gøy med selvsydd antrekk da..gleder meg til å se… Juleklem <3

  2. Det høres ut som vi har pyntet like lett du og jeg. Her er det heller ikke overflod av noe som helst. Litt gullete ting har det blitt, men sånn ellers lite annet.
   Det er masse stemning i noen levende lys og litt julete farger ♥
   Jeg gleder meg til å se juleantrekket ditt ♥

   1. Ja, man trenger ikke å dra frem allverden hvis man ikke føler for det😊 Jeg syns det holder med lys og juleduker i år jeg😊 null stress😁
    Ønsker deg en riktig god jul😚

  3. Så koselig at dere skal bort på julaften da. Slippe og pynte og styre så veldig hjemme! Liker egentlig det enkle jeg, enkel pynt slik som det du har. Men jeg føler at jeg må lesse på alt jeg har på grunn av det blir folk i huset her!

   1. Ja det blir vel litt annerledes å feire jul i varmere strøk😃
    Det er godt du har med deg rampenissene da i hverfall😁😁
    Og rød julekjole gjør nok susen. Det blir det stemning av 😚

    1. Føler ikke at det er så mye jul her egentlig, selv om vi har tatt med røde duker og har et lite juletre. Men det blir fine juledager uansett 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg