FERDIG SYDD TOPP

I dag fikk jeg ordna den smarte løsningen på toppen. Så nå kan den endelig brukes. 2 små sømmer så var det gjort. Men på den ene siden måtte  jeg ta opp igjen og sy en gang til før jeg ble fornøyd. Det tar ekstra tid nå som jeg ikke finner igjen sprettenåla mi. Det er så mye enklere med den.  Dama i speilet var i hvertfall ganske så blid da arbeidet var gjort og toppen satt som den skulle. 

Her er Dino og jeg ute for fotografering med rykende fersk topp.  

Når mannen er fotograf får jeg bruke et av de bildene jeg får…ikke verdt å tøye tålmodigheta til den fotografen. Det er ikke den oppgaven det er mest stas å få utdelt. 

Her har jeg knipsa et inne selv. Uten meg inni.

Det ble i grunnen et mye penere bilde. Men vi er nå som vi er, både Dino og jeg.

Selv om dette syprosjektet var plundrete og irritabel som fy, har jeg lært meg litt nytt underveis. Det er bra. Da blir det lettere neste gang jeg begir meg ut på noe sånt. Jeg ble fornøyd tilslutt, og har sydd min første singlet.  Helt uten mønster og beskrivelser. Nå kan jeg drømme meg bort i nye prosjekter.

I dag ble jeg liggende med alt for lavt blodtrykk etter sying og dusjing. Så hodet er ikke helt med. Men en god natts søvn gjør kanskje formen bedre igjen til i morgen.

Ha en fortsatt fin kveld og natt😚

 

2 kommentarer
   1. Åh.. tusen takk😊 Den var skikkelig plundrete den der. Men jeg ble fornøyd til slutt. Nå som jeg lærte litt av mine egne feil , kan det hende jeg prøver meg på en til etterhvert. Den var virkelig god å ha på seg😃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg