ENDELIG FERDIG!!

Nå er jeg passe møkkalei de luenene jeg har holdt på med de siste ukene. Hareluene jeg tok opp bestilling på. Den siste har jeg grua meg veldig til. Den skulle være med fór, og det har jeg aldri laget før. I går fikk jeg tatt meg sammen og gjort den ferdig. Med mye banning, sverting og svetting fikk jeg det til.  Jeg holdt på til seint på kvelden. Tenkte at nå skulle den bli klar til sending, så jeg kunne få den ut av hodet. Den har ligget og gnagt på samvittigheta ei god stund… mer enn lenge nok.  Nå kan jeg endelig puste ut.

 

Jobben er gjort og jeg kan finne på noe annet og strikke. Det ble 4 like luer tilsammen, og jeg er ikke så veldig glad i og strikke det samme hele tiden. Kunne jo ikke bytte ut fargene engang på disse jaktluene.

I dag skal jeg ta en tur ut for å se etter sopp.  Jeg trenger en god del til farging. Så kan jeg heller strikke noe av egenfarga garn da det blir ferdig😃 Jeg skal ha et pannebånd med sopper på i hvertfall. Og det hadde jo vært gøy og brukt fargene som blir av soppen😁

Ha en fin dag du der ute😙

 

 

#jaktlue #harelue #egetdesign #egendesign #strikk #strikking #strikkelue #håndarbeid

 

8 kommentarer

Siste innlegg