Ei venninne fikk meg ut døra i går.

Helga mi har gått med til et rotterace i hodet. Ble helt besatt av reisemål og reiseruter. Det begynte veldig stort med en ide om Interrail-tur. Men etterhvert kom jeg på at jeg hverken har helse eller penger til noe sånt akkurat nå.

Så etter å ha hatt hodet i høygir dag og natt landa jeg til slutt på at en tur til Spiralen i Drammen var det som var mest overkommelig.

I går sovnet jeg utpå morgenen og sov til klokka var 14. Da kjente jeg endelig at hodet var roligere. Bare skallebank etter hele helga med alt for lite søvn og full fart i topplokket.

Litt lenger utpå ettermiddagen fikk jeg melding fra ei venninne som lurte på om jeg ville bli med ut å gå en tur. Egentlig hadde jeg tenkt å bare lese og sove utover dagen, men det er ei stund siden jeg har sett henne nå, så jeg bestemte meg for at jeg ville prøve en tur ut i frisk luft sammen med henne. 

Vi møttes utenfor senteret i Åmot og gikk en tur derfra. Jeg ble veldig fornøyd med den drøye halvtimen vi gikk. For henne var det nok bare en rusletur og regne.

Hun ble med hjem til meg etterpå, og jeg laget en av middagsrettene jeg fikk på døra på lørdag. 

Jeg valgte sitronbakt hyse. Det var den enkleste retten å lage mens hun ventet i stua.

Heldigvis hadde jeg ei bok liggende som hun kunne bla og lese litt i mens jeg kokkelerte. Desserten ble boller. Litt av en dessert. Men de hadde jeg tatt ut fra fryseren før hun sendte melding. Så det ble da litt søtt etter maten i det minste.

Vi ble sittende å skravle til sent på kveld. Det var koselig.

I kveld kom jeg meg ut på en kveldstur oppe i sentrum helt på egenhånd. Gikk forbi kirken i Åmot og et stykke bortover samme veien som vi gikk i går.

Fikk jo ikke sove i natt heller siden jeg ikke sto opp før 14.00 i går. Selv om hodet var rolig og fredelig. Nå er jeg temmelig trøtt og gåen, så forhåpentligvis blir det søvn på meg denne natta.

ØNSKER DEG (OG MEG) EN GOD NATT ❤️

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg