Da var middagen over for i dag også. Det var deilig å sitte ute og spise. Akkurat passe temperatur ved bordet nå som sola er borte derfra.
Jeg har gått gjennom grønnsakskuffen og matskapet. Strimlet svinekjøtt hadde jeg handlet til halv pris…selvfølgelig. Det ble ei stor panne med masse snadder.
Dette fant jeg:
2 små gulrøtter
1 liten kålrot
purre
2 hvitløksfedd
1 liten boks sjampinjong
1 liten boks vannkastanjer
bladpersille fra hagen
Krydder:
salt
pepper
muskatnøtt
Jeg kokte kålroten i skiver først( nesten gjennomkokt). Så slapp den å måtte ligge så lenge i panna.
Brunet kjøttet, tilsatte gulrøtter i skiver, kålrot i terninger, 2 knuste hvitløksfedd og så mye purre jeg syns jeg ville ha. Lot alt putre og frese noen minutter og helte over 1 dl- eller 2 med kokevannet til kålroten. Til slutt hadde jeg i boksematen. (Sjampinjong og vannkastanjer). Var ute i hagen og hentet noen blad av bladpersillen, klipte i små biter så ikke mannen skulle merke det. Lurte de oppi og blandet godt. Smakte til med salt, pepper og muskatnøtt. Noen minutter til og maten var klar.
Her hadde vi ikke tilbehør i dag. Det er opp til deg hva du vil ha. Pasta, ris, poteter, flatbrød, ferskt brød og smør, hvitløksbaguetter, “you name it”.
Eller ingenting som vi valgte.
Mette ble vi, og godt var det
Ser godt ut, elsker sånne panner jeg! Topp middag. Klem og fin kveld.
Tusen takk
Klem og god natt til deg
Ser godt ut det ja
Og dere er heldige med været også skjønner jeg
Her ble været fint nå sent i ettermiddag, og nå er det også fint. Når jeg liksom har gått litt til ro 
Kos dere masse nå i kvelden ♥
Takk. Ja det ble veldig bra vær her i dag
Det var godt det nå etter alle de kalde dagene som har vært.
Ha ei god natt