Det går i mønstertegning.

For ei stund siden lånte jeg et par sybøker på biblioteket. De inneholder mønsterark med masse forskjellige mønstre på. Og de jeg vil ha er jeg nødt til å tegne over på tynt papir og klippe ut selv.

Jeg hadde med meg den ene boka og  papiret ned til min mor da jeg var der et par dager nå. Tenkte jeg kunne benytte sjansen til å tegne og klippe ut litt mens jeg var der.

Jeg viste boka til svigerdatteten min Og hun fikk lyst på både det ene og det andre i boka, pluss litt til.

Det første jeg skal prøve meg på er dette skjørtet og genseren.

Hun ville gjerne ha det i svart og rosa uten prikker.

Hun ville helst reist å kjøpt stoff med en gang. Men det var for seint å kjøre helt inn til stoff & stil da vi begynte å prate om det. Så da må vi vente til helga igjen.

Jeg fikk tegnet og klipt ut  mønsteret til genseren mens jeg var der i allefall. Bare skjørtet igjen da, før jeg kan regne ut hvor mye jeg må ha av hvert stoff. Det står det nemlig ikke noe om i boka, og det er litt dumt. Jeg gleder meg til prøve å sy dette.

 

I går kveld kom jeg hjem igjen til mannen min. Han hadde kommet hjem fra fjellet tidligere på dagen. Nå er det hans tur til å få ny boxer. Så i dag har jeg tegnet og klippet ut enda en størrelse av boxer-mønsteret. Selvfølgelig er det bare et par stykker av de som ville ha nye boxere som bruker samme størrelse.

Jeg får ta godt vare på alle mønstrene så jeg har dem klare til senere bruk.

Ha en fin kveld😚 Her er det på tide å begynne på middagen. 

 

#søm #syselv #symønster

14 kommentarer

Siste innlegg