DET GÅR HARDT UTOVER VEDLAGERET.

Når jeg prøver å bruke minst mulig strøm, går det hardt utover vedlageret. Vi kommer til å gå tomme allerede i slutten av måneden.

Det ligger store stokker i fleng her på gården, som ikke blir kappet og klyvd før til våren. Det er nok til hele neste høst og vinter. Men det er en vinter på vei før det.

Mannen holdt på i skogen stort sett hele sommeren, så kapping og klyving ble min jobb. Med en kropp som ikke klarer å stå på skikkelig veldig lenge av gangen, sier det seg selv at jeg ikke hadde sjans til å få unna mer enn en brøkdel tidlig nok på sommeren.

Tross alt måtte det som sto stablet ute fra i fjor bæres inn i vedskjulet først og fremst. Der er det nå helt skrapa, og jeg har begynt på det jeg fikk kappet og stablet ute tidlig i sommer. Heldigvis har sommeren vært lang og varm. Og veden har stått midt i solsteika, så den kan til nød brukes nå.

Det tar tid å opparbeide seg et vedlager som holder en hel vinter.

Jeg har hentet inn en stor pose i dag også, og fått i fyr i ovnen.

Biltema-poser er kjekke å ha til den slags bruk. Får plass til en del i dem. 

Kos deg med lørdagen. Håper du har det godt og varmt i heimen😚

8 kommentarer
  1. Smart i disse strømpristider.. Jeg må foresten si at du inspirer meg med de plantene dine. Vet du om man kan plante andre ting vinterstid også? Har så lyst på ett planteprosjekt.

   1. Så bra at jeg inspirerer😊
    Jeg bare prøver meg frem jeg.
    Du kan sikkert prøve hva som helst inne i vinter. Må bare sette det i et rom med lys og varme og huske å vanne 😃 Kansje det blir til noe du kan sette ut til våren😃

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg