Det blir en kort dag i dag, og sånn gikk det med boxeren.

To netter med lite og dårlig søvn merkes. Jeg sov alt for langt ut på formiddagen i dag, og våkna med dundrende hodepine. Vaskemaskinen går, og jeg har henta inn ved og fyra opp. Det er stort sett så langt jeg har kommet i dag. Kan nok henge opp klærne snart nå, før jeg klipper ut mønsterdelene til en ny boxer. 

Gutta boys var her i går og kjørte et par hengerlass med ved på plass for meg. Eldstemann fikk se boxeren sin. Her var det tydeligvis noen misforståelser ute og gikk. Han surrehue der ville ikke ha minions på boxeren sin. Enda jeg veit han svarte ja da jeg spurte han. Men han var mektig imponert over stoffkvalitet og søm, så han ville gjerne ha en i annet mønster. Eller helst uten mønster i det hele tatt.

Det skal bli…jeg venter nemlig nytt stoff i postkassa på torsdag. Et i ensfarga mørk grønn og ett med små mus på. Hvis jeg dropper musestoffet så blir det nok greit…hehe. Det kan nok hende jeg må holde meg til ensfarga på mannen min sin også. Jeg ser ikke for meg at han heller vil ha små mus eller minions på undertøyet sitt. 

Det var jo flaks at kameraten deres bruker samme størrelse som eldstemann. Han skulle ha en med minions, så da ble det han som var førstemann til å få hjemmesydd boxer.

Jeg fikk tegnet over og klippet ut mønster i papir i størrelsen til yngstemann i går. Det var jo han som skulle hatt den første. Det var han jeg spurte først. Men jeg begynte å tegne på feil størrelse. Derfor ble det som det ble.

 

Nå  jeg komme i gang med noe her. Ha en fin kveld 🙂

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg