Jeg tok ingen sjanser med å slite meg ut på vedsjauing i dag. Bestemte meg for å ta andre ting først. Jeg har nemlig blitt liggende det meste av dagene etter både skogstur med bærplukking, og en times tid med vedsjauing. Derfor kommer jobben med veden til slutt i dag.
Jeg har hatt kjøkkentjeneste først og fremst. Det ble tyttebærsyltetøy og brødbaking.
Det ble 2 brød uten form i dag. Jeg brukte bare en halv pk fersk gjær. Det hever mer enn nok. Brødene dekket nesten hele langpanna. Gleder meg til å smake etterpå.
Jeg har også tatt en nøye sjekk i kjøkkenhage-kassa mi. Der er det trangt om plassen nå, så jeg valgte å ta opp bladpersillen. (Den ble kjøpt i potte i dagligvarebutikk tidlig i sommer)
På det nederste bildet har jeg spyla røttene godt med hageslangen. Fine små persillerøtter som skal i kjøleskapet før bruk. Alle bladene skal jeg tørke i ovnen.
De jeg hang opp til tørk tidligere har ikke tørka skikkelig enda, så nå blir det stekeovn i stedet.
Nå er det på tide å ta en vedsjau. Sola er borte fra hagen og uteplassen, og det begynner å bli kjølig.
Jeg blir helt sikkert varm nok igjen når jeg skal stå å kaste ved inn i vedskjulet.
Ha en fin kveld😚
Flink du – det var husmora si det. Brød og tyttebær ser deilig ut altså..og den persilla har grodd seg flott og stor!
Takk, takk 😊
Brødene og syltetøyet frister…:)
😊😊 Takk.
Nybakt brød er kjempegodt, og lukten av nybakt brød er herlig lukt 🙂
Ønsker deg en kjempefin mandag <3 🙂
Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
Tusen takk . Fin dag til deg også😚