DET BLE EN LADEDAG I DAG

Jeg skulle nok lagt meg igjen med en gang da jeg våknet alt for tidlig i dag. Etter det siste innlegget jeg la ut sovnet jeg momentant, og sov som en stein til halv to. Da var mannen på vei hjem fra jaktturen.

Han rakk knapt nok å få av seg de våte klærne før kameraten som var her i går, dukket opp igjen. I dag skulle det skiftes dekk på bilen hans. 

Jeg gikk inn å satte meg med heklinga mi mens de holdt på ute. Holder på med fruktposen enda. Den blir så stor at jeg tror det heller blir et nett jeg kan bruke som skulderveske i stedet. Det er greit å ha det også…hehe. 

Det har vært forferdelig mørkt og trist ute i dag. Jeg våknet aldri ordentlig igjen etter luren jeg hadde. Så sånn ble denne dagen.

Jeg har tatt noen telefoner i løpet av dagen da. Til begge sønnene mine og min mor. Jeg har bedt dem på middag i morgen. Da kan det være like greit at jeg stort sett har ligget til lading i dag.

Jeg har også snakket med venninna mi. Hun syns det var på tide med en tur opp til meg igjen. Så på lørdag kommer hun på ny overnattingstur. Det blir hygge uten Baileys denne gangen. Men god mat må vi ha. Jeg får tenke ut hva jeg skal finne på å lage.

  I morgen er det skinkesteik som står på menyen. Gleder meg. Ble sulten bare ved tanken jeg nå. Så jeg skal forte meg å smøre noen skiver før Farmen begynner. Det er fullt program for tv- kvelden her.

Fortsatt god kveld😚

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg