Dårlig med søvn og grytidlig oppe.

I dag skulle jeg veldig tidlig opp. Klokka sto på vekking 06.15 så jeg skulle ha god tid. Det var en tidlig time på Ringerike sykehus jeg skulle rekke, så vi skulle legge oss i rimelig tid i går kveld.

Min mor rakk det akkurat, før jeg skulle rope inn hunden fra hagen. Ja, jeg er i Hokksund igjen. Han lå langflat i gresset, og der hadde han antagelig ligget ei stund, mens vi var inne, med terassedøra stående åpen. Han pleier å gå ut og inn som han vil nå på sommeren.

Jeg ropte på han flere ganger før han såvidt reagerte med å løfte hodet litt. Først da yngstemann kom ut ble han med inn. Han oppførte seg veldig rart, så vi har ikke sovet mye i natt. Yngstemann var klar til å ringe dyrlegen så fort de åpnet i dag.

Men da jeg utrolig nok klarte å våkne til vekkerklokka , og gikk ut på terassen med kaffekoppen min klokka 7, kom han plutselig diltene etter meg ut.  Han gikk normalt og kom seg ned de få trappetrinnene til hagen uten problemer. Han måtte tisse. Det gikk helt fint å stå på bare 3 bein også.

Jeg var glad da jeg kunne ringe eldstemann og svigerdatter’n i Thailand og si at alt så ut til å være i orden igjen.

Han har vært seg selv igjen i dag. Jeg tror han sturer skikkelig noen ganger når mamma’n og pappa’n hans er så lenge borte. Stakkar…det er ikke så godt for han å skjønne hvorfor de plutselig ikke er her.

   Vi kom oss avgårde i tide så jeg fint rakk timen jeg hadde klokka 9 for å ta CT. Min mor ville bli med, og på vei hjem igjen stoppet vi og handlet mat. Jeg begynte å bli skikkelig sulten, så vi kjøpte med loff og salami og stoppet på den første rasteplassen vi fant. Der spiste vi en provisorisk frokost i bilen.

Det er helt greit det når blodsukkeret antageligvis hadde dalt nok. Jeg blir ganske desperat når jeg først blir sulten. Da bør jeg spise ganske så kjapt hvis jeg skal være i nærheten av noen.

Vi kom oss resten av veien til Hokksund med mat i magen. Og jammen har vi vært våkne helt til nå. Slettes ikke værst det.

Nå er det bare å vente på e-post eller telefon fra sykehuset om hvordan de vil gjøre brokkoperasjonen på meg. Med kikkhull, eller åpen.   

 

Ha en fortsatt fin sommerkveld ♥ 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg