Jeg legger kjapt ut et godt tips til middag i dag. Vi hadde dette i går ,til stor glede for mannen i huset.
Slik gjør du:
Smelt smør og ha i kyllingkrydder og et par pressede hvitløksfedd. Smør dette godt på frosne kyllinglår. Ha litt smør i en ildfast form og sett de i ovnen på 200 grader. Der skal det stå i ca 50 minutter.
Ta de ut flere ganger i løpet av steketiden og pensle over med fettet fra formen.
Helt på slutten av steketiden setter du på grillen på ovnen så du får litt sprø skorpe. Da må du følge godt med så det ikke blir svidd.
Tilbehør denne gangen ble hos oss kokt ris. Og den blandet jeg litt smør og purre i da den var ferdig .Det ble litt ekstra smak på den da.
Vi hadde også bernaisesaus. Den var ikke hjemmelaget,så har ikke oppskrift på det 🙂 Men det var nesten unødvendig ,for det ble mer enn nok sjy/kraft i formen fra kyllingen.
Vel bekomme.
#dagens #middagstips #kyllinglår #godtno
Mmmm mm… Så deilig ut. Takk for tips.
Bare hyggelig 😊
Vi bruker mye kylling og det her så godt ut 🙂 Så det fine vinterbildet ditt til Frodiths utfordring også.. God helg <3
Takk for det 😊 God helg til deg også😊 Kylling er godt.