DAGEN ER FERDIG

Denne dagen gikk med til besøk hos min mor. Nå er vi endelig hjemme igjen og alle tre har kveila i sofaen. Med dyner og puter og tv’n til vi sovner. Jeg skriver på telefonen min her jeg ligger. Syns jeg må få ut et innlegg først. Mannen har vel vært våken siden midt på natta en gang  så han sover vist alt høres det ut som bak meg. Dino sovna aller først .

Vi kom oss ikke nedover før langt på dag . Det tar litt tid før jeg klarer å våkne skikkelig.

Egentlig skulle vi bare ned for å se over hva som var igjen i campingvogna, som nå står der nede. Pluss at jeg skulle se på øyet hennes også da. For å se om det var verk i det eller ikke. Jeg syns det så ganske bra ut. Og nå tror jeg det går bittelitt fremover også. Hun ser ikke noe særlig med det ennå, men det kan nok ta ei stund. Hun ser i det minste mer enn hun gjorde de første par dagene. Men det er mye forstyrrelser.

Nå er det en svart prikk hun ser, som hun først trodde var ei flue helt til hun oppdaget at den fulgte etter uansett hvor hun flyttet blikket.

Da jeg nevnte at vi skulle reise hjem for å lage middag etter ei stund, lurte hun på om jeg ikke kunne lage mat der i stedet. Hun hadde også lyst på middag . Så da ble det en tur i fryseren og kjøkkenskapene der da.

Vi fant kjøttdeig, pølser og viltgrønnssker i fryseren. En champignon-boks, 2 potetmosposer og tomatpuré i skapet, og noen små kokte poteter og ketchup i kjøleskapet. Det kunne jeg lage noe av.  Fryseren hennes er stappfull. Men vi måtte ha noe som kunne tines fort og som gikk raskt å lage.

Alt gikk i stekepanna i et salig sammensurium. Litt forskjellig krydder over og en liten vannskvett i, etter at alt var stekt ferdig..så kunne det stå der og putre under lokk, mens jeg lagde potetmosen. Enkelt og greit. Lagde bare potetmosposene og mosa de kokte potetene oppi sammen med litt ekstra smør. Da ble det mer enn nok mat til oss tre. Modern ble fornøyd og mett, og vi kunne reise hjem.

Hadde jeg ikke ringt og sagt i fra at jeg blir borte noen dager fra jobben, hadde ikke dette gått. For da skulle jeg vært på jobb i morra kveld, og hadde hatt nok med å tenke på det.

Vel det ble ikke gjort noe her hjemme i dag heller, så her er det like mye kaos. Men nå vet jeg at jeg kan bruke dagene etter eget tempo og form ei lita stund. Håper inderlig det hjelper på kaoset i hode også.

Ha en fin kveld og natt.

 

#kaos #bipolar #stress #sliten #kaosihodet #prioriteringer

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg