DAFFEDAG

Her har det vært en sløv dag. Dino klarte å vekke meg alt for tidlig, så jeg kom helt ut av rute.

Det ble et blogginnlegg tidlig i dag, spiste frokost, så litt på God Morgen Norge og noen nyheter mens jeg strikket litt.

Og så begynte jeg å kjenne at jeg hadde vært oppe før tidlig. Så jeg la meg ned ei stund med bok på øra….og vipps så hadde jeg sovnet.

Nå har jeg begynt å høre på en biografi om Marie Hamsun. Biografier har jeg aldri lest. Jeg har hatt lyst til det, men har alltid funnet noe annet spennende. Tenkte kanskje det var greit å prøve en biografi med lydbok. Ikke det dummeste jeg har gjort det.  Det er faktisk veldig interessant.

I dag som jeg har vært så trøtt, har humøret dalt noen hakk. Jeg begynner å bli lei av alle nyhetene på TV, kjenner at jeg må ha ei pause fra alt som skjer i hele verden. Det blir litt vel mye. Så i dag har vi bare slappet av her hjemme begge to.  Det er liksom ikke noe som flyr fra oss om dagen. Ikke kommer det noen, og ikke skal vi noen steder. I hvertfall ikke jeg. Så tid har jeg nok av. Det var greit å stenge verden ute ei stund i dag, med øretelefonene godt tredd rundt øra.

Vi har kosa oss med pavlova i dag. Jeg hadde noen eggehviter igjen i kjøleskapet etter annen kokkelering. Så nå tok jeg sjansen på å prøve meg på marengsbunn. Det gikk utrolig bra. Mannen hadde handlet ferdiglaget vaniljekrem og frosne bær til kaken for et par dager siden. Bunnen stekte jeg i går kveld.

Kaka hadde ikke helt utseende med seg…. men smaken kunne vi ikke klage på. Tok den ikke over på kakefat en gang. Det var jo bare oss to her. Nam…mmm😃

 

 

For å “pynte” litt på kaloriinntaket tidligere i dag ble det omelett og salat til kvelds. Det tok jeg ikke bilde av, men det er helt sant altså. 

Nå skal jeg finne øretelefonene mine igjen, så du får ha en god kveld😚

 

8 kommentarer

Siste innlegg