BEDRE START PÅ DAGEN

Selv om jeg ble vekket av en av bikkjene ( Dino ) litt for tidlig i dag, er starten på dagen helt annerledes enn i går.

I dag var det kaffe i kaffeboksen. Bare å trakte meg ny og god kaffe.  Sola skinner og jeg har satt begge to ut i hvert sitt bånd. De ligger og soler seg og holder fred….enn så lenge.

Jeg sitter ute å nyter kaffe, sokkestrikking og fuglekvitter i stillheten. Akkurat det jeg og hodet mitt trenger for å våkne….og egentlig noen timer til i løpet av dagen.

Får jeg ikke stillhet og ro for meg selv, bygger det seg opp et skikkelig sinne inni meg. I går var det en dag med bare uro og jeg var så sint at jeg trodde både hjerte og hodet var i ferd med å eksplodere.

Ikke hadde jeg muligheter til å rømme noen steder for meg selv heller. Bikkjene kan ikke være alene hjemme, og mannen var avgårde absolutt hele dagen.  Bortsett fra de to minuttene han var innom med en kaffepose til meg. 

Da han endelig kom hjem på kvelden var jeg så trøtt og sliten at jeg bare ville gjemme meg under dyna. Orket ikke å stikke noen steder så seint.

Jeg følte meg i grunnen som fange i mitt eget hjem. En sånn som går med fotlenke og ikke kan bevege seg utenfor tomtegrensa. Eller sagt på en annen måte….en fugl i bur. Slettes ingen god følelse når man er fly forbanna i tillegg.

Jeg får håpe denne dagen fortsetter i roens tegn. Uten det forferdelig sinne jeg kan bli gal av.

Ønsker deg en god dag😚

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg