BEDRE HUMØR IGJEN- DAGENS PLANER

Dagen i går var ikke akkurat full av fart og godt humør. Akkurat som den pleier å være det. Men det hender det glimter til en gang i blant. Har egentlig hatt mange fine dager ei stund nå, men i går datt jeg en smule sammen igjen. Fikk nok av dystre nyheter og statistikker. Uro i hodet over hva som egentlig skjer med verden, og hele samfunnet i alle land. Tragisk. Ingen vet hvordan det vil bli når/hvis dette noen gang forsvinner. 

I dag vil jeg ikke tenke på det. Sola skinner, det blåser ute, men jeg har mer enn nok å henge fingrene i her inne. Både husarbeid, håndarbeid og matlaging.  Det er flust av ting å finne på. Så langt i dag kjennes formen bedre ut enn i går. Så jeg må satse på litt av hver ting. Ikke overdrive!! Da blir ikke morgendagen særlig tess. 

 Dino ligger ute i sola. Han storkoser seg. Jeg har hengt opp klærne som mannen hadde puttet i vaskemaskinen og satt på før han dro. Han skulle prøve å jobbe med bilen igjen i dag. Han sliter med et kne som skulle vært operert i går. Men alt sånt er satt på vent nå. Legetimen min på mandag blir pr telefon. Hva hun gjør med alle blodprøver jeg skulle tatt vet jeg ikke. Det er mulig jeg får komme ned å ta dem etter telefonsamtalen. Legehuset er vistnok stengt, men de kan ta inn til blodprøver og sånt etter avtale med legen.

Oppvasmaskinen går. Det er helt utrolig hvor mye oppvask det blir etter et par dagers kokkelering. Og det er på tide å ta støvsugeren ei runde.  Bikkjehår og hybelkaniner har kosa seg i fred noen dager. Men i dag skal de fanges og drepes. Så jeg har nok å henge fingrene i. Mer enn nok.

Men jeg skal kose meg også. Med lydbok og strikketøy. Denne hører jeg på nå: 

Den ble tilfeldig utvalgt da jeg lette etter en biografi. Er ikke spesielt interessert i Hamsun. Men jeg lærer litt av å høre på den. Historien om han og kona. Og mye om tiden på slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet.  Det er det jeg syns er spennende. Men jeg har ikke vondt av å lære om Knut og Marie Hamsun heller. 

 

Nyt dagen så godt du kan😚

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg