Avsluttet dagen med kveldstur

I går var jeg tidlig oppe til meg å være. Utrolig nok klarte jeg å holde meg våken til langt på kveld. Dermed fikk jeg noen timer ekstra i forhold til hva jeg pleier å få ut av en dag.

Ganske virksom klarte jeg å være også. Både klesvask og støvsuging ble tatt. Et par blogginnlegg ble skrevet, middag ble laget, jeg begynte på et nytt hekleprosjekt, og ikke minst, jeg gikk en lang kveldstur etter å ha sett på Sommerhytta på TV.

Jeg gikk hjemmefra da klokka var 21.15. Tenkte bare å få sanket en km eller to. Men da jeg først hadde kommet meg ut, og besteget den hersens bakken ute på veien, ble det “litt til og litt til”.

Jeg hadde med Ester selvfølgelig, og  sammen er vi ganske tøffe. Vi gikk nemlig vekk fra hovedveien for å undersøke en turløype jeg så tidligere i våres. Da var det fortsatt snø der, men nå var det bart. Så rett til skogs bar det.

Vi fulgte stien et stykke, til vi kom til et sted som den delte seg. Da valgte vi å snu. Jeg hadde ikke så lyst til å gå enda lenger innover i skogen så seint på kvelden. SÅ tøffe er vi ikke altså.

Her er vi på vei ut av skogen igjen.

Jeg er allerede gjennomsvett, med alt for tykk jakke på meg.

Men vi trengte flere meter på gå-appen. Så istedet for å vende snuta hjemover fortsatte vi videre innover på en lang gårdsvei. Der har vi gått før, så jeg visste hvor den endte.

Der inne sto det også piler til turstier.

Da har jeg funnet litt mer og utforske her i nærområdet da. Det er kjekt. Disse turene står ikke på Ut.no. Da ville jeg kunnet sett hvor de gikk.

Da jeg kom hjem og stoppet appen hadde jeg nådd omtrent akkurat på meter’n gårsdagens mål.

Snakk om god beregning!

Nå er jeg oppe i 17,5 km. Hurra for meg😃

I dag er jeg sliten og trøtt. Men jeg må prøve å få noe ut av denne dagen også.

Ha en fin dag da😙

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg