Det begynner og bli tid for å høste inn noe her. Det er masse rips.
solbær
Lite med epler i år, men noe er det.
Tomatene er ikke modne ennå, men i løpet av august tenker jeg de blir bra😊
Gressløk er det også en del av.
Gressløken skal finklippes å puttes i fryseren. Eplene skal bli til syltetøy…og sikkert et par eplekaker. Rips og solbær blir det noe syltetøy av, kanskje litt saft og resten går i fryseren til kaker og smoothie. Tomatene blir brukt i salater, gryter og på brødskiva. Kanskje prøver jeg å lage tomatsaus også og putter i fryseren.
Faktisk har jeg rabarbra også. Det var Fruensvilje som laget syltetøy av det i går. Må sikkert prøve det også da😁 Ellers kan jeg nok bruke litt av den i smoothien også. Den er jo frisk og god.
Så da er det bare å begynne på bærbuskene i dag😊
Ha en fin Søndag.
#rips #solbær #epler #gressløk #rabarbra #tomater #innhøsting
Mye godt! 🙂 Så mye rips du har, da! 👩🌾
Ja jeg har nesten for mye rips.
Masse deilig bær…og mye jobb! Lykke til med plukkinga, og gled deg til spisinga 🙂
Ja det er mye jobb!!
Håper det blir noe godt ut av det😊
Masse deilig du kan lage her jeg…fråtse litt fra kammerset ute 🙂 herlig
Ja.. Det kan jeg nå😁
herlig innlegg,ja rabarbra på havregrøten er kjempegodt :=) jeg har lagt ut et innlegg om gressløk i dag :=) i går lagde jeg ripsgele i tillegg hadde vi til desert.Vi har 5 ripsbusker og det er altfor masse,nå har vi begynt å beskjære dem kraftig,det har resultert i litt mindre bær men dobbelt så store bær ,så det vil vi fortsette med :=) i år har vi så mye plommer og epler i et av trærne att vi har måttet støtte opp alle greiner,skal ta bilde av det :=) så kommer nok et innlegg seinere eller i morgen tidlig ,ha en fin dag da og kos deg med innhøsting