Alt i ovnen. Lettvint.

Før jeg begynte på forrige innlegg gjorde jeg klart det jeg ville ha i ovnen til middag i dag.

Jeg skulle ha en pakke med fisk som skulle stekes i 25 minutter. Da jeg først må bruke stekeovnen syns jeg det er greit å bruke den til hele middagen.

Så…en ildfast form ble fylt med litt av hvert. Litt olje i bunnen, 2 poteter i skiver, en gulrot i biter, et par passe tykke skiver spisskål, 1/2 liten løk i skiver, 2 hakkede hvitløksfedd, godt med salt og pepper, 1ss tomatpuré rørt ut i 1 dl vann, og til slutt noen klatter med margarin og litt mer olje på toppen.

Alt ble satt midt ovnen på 200°C. Og jeg kunne sette meg å skrive.

Fisken var klar etter tiden det sto på pakka. Altså 25 minutter, og da kjentes potetene ferdige ut også. Gulrøttene kunne nok hatt godt av 5 minutter til, eller blitt skåret i tynnere skiver. Jeg er ikke så glad i veldig “blaute” gulrøtter, så for min del var det bedre med litt ekstra tyggemotstand.

Denne blandingen skal jeg lage flere ganger. Så enkelt og så godt.

Som vanlig klarte jeg å lage litt mye til bare 1 menneske. Jeg orket ikke å spise alt som var i formen. Resten blir kveldsmat hvert øyeblikk.

 

HA EN FORTSATT FIN KVELD ♥ 

8 kommentarer

Siste innlegg