MØTE MED NAV I MORGEN

I kveld er jeg stup trøtt etter en lang dag på jobb. Sliter virkelig med å holde meg våken. Men jeg bare MÅ se Farmen før jeg sovner.

I morgen har jeg også noe på programmet.  Blant annet må jeg hente epikrisen min fra Modum bad. For den må jeg ha med på møte med saksbehandler på nav senere på dagen. 

Det blir spennende å høre hva som skjer der fremover. Jeg tror jeg har gått igjennom det jeg må for å kunne sette i gang søknad om uføre. Men man vet jo aldri hva de finner på der. 

Men det jeg veit er at jeg absolutt er på maxgrensa av det jeg klarer å fungere med. Egentlig er det i meste laget det også. Selv om det er godt noen ganger å komme seg ut på jobb, får jeg igjen for det etterpå. 

Enten subber jeg meg gjennom dagen uten en gnist av energi. Tvinger meg til å klare en halvtime til og enda en halvtime… til jeg til slutt har klart dagen ut på et vis. Så er det bare å komme seg hjem til sofaen og sove resten av dagen. Og gjerne mesteparten av neste dag også. 

Eller, som det har vært noen ganger nå i det siste så klarer jeg ikke å lande i det hele tatt etter jobb. Og siden jeg jobber en del ettermiddag/kveld går mesteparten av natta med til å fundere ut masse smarte ideer.  Som igjen gjør at jeg er stuptrøtt dagen etter igjen. 

Og sånn går no dagan. Og så plutselig er det jobbedag igjen. På’ n igjen med samme runde.

I dag var jeg så heldig å ha ferdig middag da jeg kom hjem Bare å varme ertesuppa jeg laget i går. Og nå begynner endelig Farmen hvert øyeblikk. 

Ha en god natt. 

Tired woman
Licensed from: amaxim / yayimages.com

Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

 

#bipolar #sliten #trøtt #nav #depresjoner #hyper #oppogned #psykiskhelse 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg