SPØKELSE??

Grytidlig i går på morgenen våknet jeg av at jeg hørte svak musikk fra 2.etg. Jeg lå lenge og prøvde å høre hva det var og hvor det kom fra. Kanskje var jeg halveis i drømmeland enda. Men jeg åpnet øynene for å se hvor jeg var. Og jeg var hjemme. 

ghost on the window vector
Licensed from: Dan Kosmayer / yayimages.com

 

Lyden jeg hørte var som fra et eldgammelt sprukkent trekkspill langt borte fra. Jeg kunne såvidt høre at det var en gammel skillingsvise, men ikke hvilken melodi det var. En veldig gammen mann som sang. Men det var veldig vanskelig å høre hva. Men plutselig hørte jeg helt tydelig at han sang ” men til sommeren er han død “. Det var skikkelig guffent!! Jeg kan mange av de gamle skillingsvisene for jeg hørte mye på de for mange år siden.  Men ingen av de som jeg kan huske har en sånn tekst. 

Jeg sover på sofaen nede i stua nå som jeg er alene hjemme. Og ikke lenge etter at musikken stanset hørte jeg at noen gikk over  gulvet oppe.. ..så , plutselig uten at jeg hadde hørt noen i trappa ned,kom noen i veldig raske skritt i gangen inn til stua. Så var det bråstopp. 

Jeg snudde meg for å spørre hvorfor mannen min plutselig hadde kommet hjem så tidlig uten å si i fra. Jeg pratet jo med han kvelden før.

Jeg så han ikke , men da det står en diger stol i veien for hele utsiken ut til gangen måtte jeg reise meg opp for å se om han hadde bøyd seg bak den for å ta av Dino båndet. At det var derfor jeg ikke så han. Men uansett hadde jeg jo ikke hørt at Dino kom inn heller?? Men altså, da tenkte jeg at han hadde gått inn på doen da. Den er rett ved stueinngangen. Og skrittene var jo så raske at det kunne høres ut som han hadde det travelt med å komme seg dit. Så jeg reiste meg for å se om bilen sto i gården og at Dino kanskje var i den ute. 

MEN DET VAR INGEN BIL DER…. BARE MIN !!!

Jeg fortalte det til alle på jobben i går. Det ble mange store øyne. Og jeg gikk og var småkvalm hele dagen. Jeg likte absolutt ikke den teksten jeg hørte.

 Venninna mi fikk beskjed om å komme å sove hos meg . Hun kommer i kveld.

I går var jeg usikker på om jeg skulle ligge over hos min mor. Men jeg må jo være tøffere enn toget for jeg dro hjem seint i går kveld. Og jeg var ikke redd for å gå inn eller legge meg å lese i stua.

Jeg har vært veldig mye våken i natt, og det var jeg i går natt også. Jeg må jo si til dere at jeg har sluttet helt på medisinen min nå de siste 2 dagene og tatt Imovane ( innsovningstabletter) i stedet. Ser ikke ut til at de virker lenger siden jeg ikke sovner før langt på natt uansett. Og våkner mange ganger i løpet av natta.

Men når det er sagt. I dag våknet klokka10 av en stemme som pratet oppe. Jeg tenkte at nå skulle jeg prøve å huske hva han pratet om men det eneste jeg fikk skikkelig med meg var noe om øl. Så kom det plutselig noen i full fart ned trappa og inn bortover gangen til stua igjen.   Så … bråstopp. Jeg tenkte igjen at mannen min måtte ha kommet hjem og tatt en dusj oppe før han ville vekke meg.

Kikket over stolen nok en gang. Og ut vinduet for å se om bilen hans sto der…NOPE. 

Men denne gangen var det lyst så jeg ble ikke reddere enn at jeg turde å stå opp å gå på do uansett hvem som var der før meg. 

Som forventet. INGEN. I tilfelle må han være usynlig.

 

#gjenferd #spøkelser #uhyggelig #bipolar #medisiner #detukjente #overnaturlig #ghost

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg