HAR EN FIN DAG I DAG OGSÅ

Jeg har det fint i dag også. Stille og rolig. Har sovet litt lenge, men det kommer nok av at jeg ikke bruker så mye medisiner lenger og derfor er det vanskelig å sovne før svarte natta. Klokka ble nok rundt 2 i natt også.

Jeg er ganske så stolt av meg selv nå. Har vært alene hjemme i 2 netter uten å bli livredd. Mannen min er fortsatt på jakt, og jeg vet ikke helt når han kommer hjem. 

Jeg har lest ei bok som ikke er skummel og ikke sett på skumle og ekle ting på tv, etter at venninna min lå over her. Så da har det gått bra så langt.

I dag har jeg vært oppe en del og pusla litt rundt med huslige gjøremål. Må si det er ganske godt å ikke ha Dino ( hunden) i hælene overalt jeg beveger meg. Jeg har lest ferdig boka mi. Og om et par timer har jeg tenkt avgårde en tur. 

Jeg skal ned til min mor og lage en spesiell saus som min far laget da han levde, og som vi ofte spiste på lørdagskveldene da vi var små. Vi hadde nygrilla kylling og den spesielle sausen ble brukt til å blande taffel sticks i på tallerkenen. Mmm… kjempegodt…. og gode minner.

Kanskje legger jeg ut oppskriften her en gang. Den er litt privat.  Har aldri hørt andre som har spist dette.Men alle som har fått det servert hos opp opp igjennom årene har faktisk likt den. Vi kaller det å spise kylling med saus og pinner. 

Ha en fin mandag.

 

#fredelig #stillhet #kos #stolt #kylling #kyllingsaus #familiemiddag 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg