DET BLE MIDDAG I GÅR KVELD

Selv om formen var bånn og bøtta i går, våknet jeg til litt utover kvelden. Og som vanlig er det å lage mat noe jeg som regel får gjort uansett om alt annet blir stående på stedet hvil.

I går ble det stekte potetskiver i ovnen og svinekjøtt i strimler med purre og gulrøtter stekt i panna.

Skjær potetene i tynne skiver og legg de utover et stekebrett med bakepapir. Strø over salt og piffikrydder. Eller hva du måtte ønske. 

Stek de nest nederst i ovnen på 200°. Ta ut plata og snu de etter ca 25 min. Krydre på nytt og stek videre i 25 min til.

I mellomtiden stekes grønnsakene og kjøttet.  Der krydret jeg med salt og pepper, og hvitløkspulver som vi er så glade i.

VELBEKOMME 🙂

#middagstips #svinekjøtt #grønnsaker #stekepoteter #dagens #poteter #middag

 

 

2 kommentarer
    1. nam nam! Planen i går var svine koteletter men jeg orket ikke stekt mat, og når fårikål kjøtt lå til tilbud var det avklart, rett i gryta med lam, kål og pepper, la det stå der og putre. Nettopp spist rester til lunch, frykter det kommer til å putre fra meg også nå. God helg!

    2. Veronica Rona Thomassen: hehehe ja det kan bli litt putring både her og der…fårikål er kjempegodt. Vi har hatt ei runde med det for ikke lenge siden. Men jeg tror det skal bli ei runde til i helga. Har igjen litt kjøtt i fryseren.
      God helg til deg også:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg