JOBB I GÅR GIKK GREIT

Etter noen dager ganske langt nede og utslitt, gikk faktisk kveldsskiftet i går greit. Klokka gikk fort og jeg var i bra form. Så spørs det da,om det holder på mandag og onsdag også. Jeg tviler. Det er for mange dager tett på hverandre . 

På onsdag skal jobbkonsulenten fra Hapro i Vikersund komme på jobben og snakke med sjefen, og se litt hva jeg gjør i løpet av en arbeidsdag. Jeg var på møte der igjen på fredag. Tok blandt annet en test av interesser og kunnskaper, for å se om det kan være bedre  at jeg er i en annen jobb. Selvfølgelig ble det til håndarbeid og strikking. 

Så på mandag eller tirsdag skulle hun ta kontakt med en garnbutikk og høre om jeg kunne være der 4 timer et par ganger i uka. Det blir vel i tillegg til jobben min regner jeg med .Det kan jo bli spennende å se hvordan det går. Hun lurte på om jeg kanskje kunne få litt mer energi av å prøve noe som jeg interesserer meg for. Og det kan jo hende. 

Men fortsatt er det et problem å klare å våkne, stå opp, og fungere fra tidlig morgen.

Nå som jeg bare bruker en tredjedel av medisinen jeg har brukt det siste året , jobber hodet ganske bra da det er leggetid. Og det er ikke lett å sovne. 

Har foresten sendt mld til legen min i dag for å høre om jeg kan trappe ned enda mer. Eller slutte helt med medisiner. Jeg savner virkelig toppene mine.

#bipolar #psykiskhelse #arbeidsutredning #jobb #arbeidsliv 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg