DEN MINSTE TING, OG JEG VIL BARE SOVE BORT DAGEN.

Licensed from: adege pixabay.com

Denne dagen ble ikke som planlagt.  Jeg begynte så fint da jeg våknet på formiddagen en gang.  Satte på kaffe og den første  vaskemaskinen. Satte meg ut med kaffekoppen… og da ringte den første telefonen. Noe trøbbel i nærmeste familie, som jeg ikke skal gå mer inn på her. Jeg takler ikke uroligheter eller dårlige nyheter i det hele tatt lenger. Jeg går rett ned for telling. 

Så kom telefon nummer 2. Fra mannen min som hadde vært avgårde en tur på morran.  Han hadde med seg Dino mens jeg sov. Han hadde oppdaget at Dino har klart å klore løs et par sting på bilturen. Regner ihvertfall med at det er det som har skjedd i og med at bandasjen på baklabben er fjernet nå. Da klarer han sikkert å klø seg på såret han har ved den ene “armhulen” på motsatt side. Så da må han til dyrlegen igjen på nytt.

Det var meningen jeg skulle reist ned med han i morra tidlig. Men jeg har et par andre ærender. Og jeg klarer jo ikke å våkne så tidlig. 

Da mannen min så hvordan jeg ble liggende pga bare dårlige nyheter i dag tilbød han seg å reise ned med han selv.  Og det var jammen bra. 

Jeg skal nemlig på et møte med de som skal finne ut av arbeidskapasiteten min i morra blandt annet.  Aner ikke hva det dreier seg om. Men jeg fikk en telefon før helga og vi ble enige om å komme i gang så fort som mulig.  Så jeg skal møte der klokka13.00.

Tirsdag skal jeg på jobb igjen. Og akkurat nå føler jeg meg ikke klar for noe som helst. Hodet er bomull og jeg vil helst bare lukke øynene og stenge verden ute.  

Noe jeg også skal gjøre nå. Skal ta meg en sovetablett og håpe jeg rekker å sove de 10-12 timene jeg tydeligvis trenger før dagen starter i morra tidlig. 

#bipolar #depresjon #psykiskhelse #dårlignytt #arbeidsutredning #arbeidsavklaring #Dino 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg