Her er hva jeg brukte:
400 g kyllingstrimler
400 g kyllingkjøttdeig
2 poser boil in bag sjasminris
1 stor løk
2 store sjampinjonger
1 søtpaprika
1 liten boks ananas
3/4 boks lett kokosmelk
4 STORE ss mangoshutney
1 lime
salt
hvitløkspulver
7 1/2 dl vann
2 terninger hønsebuljong
Kok opp vann og buljongterninger
Sett risen til koking
Brun kyllingstrimler såvidt i panna. Sett de litt til side mens du bruner kyllingkjøttdeigen, løken og sjampinjongen. Ha alt over i buljongvannet. Ha i paprikaen i skiver. Ananas,også all væsken i boksen, mangoshutney og kokosmelk. Skvis i limen.Til slutt har du i den ferdig kokte risen og smaker til med salt og hvitløkskrydder.
La det småkoke til gryta blir tykk og god.
Server med hvitløksbaguetter.
Velbekomme.
#kyllinggryte #ananas #mangoshutney #søtoggod #middagstips #middag #lørdagsmat #godtno #gmnwenche #middagsforslag #middagsoppskrift #kyllingkjøttdeig #kyllingstrimler