MÅ BLI LETTVINT I DAG

Så har mannen kommet hjem fra legen. Og jeg har kommet meg en tur i butikken.  Her går det i døgnvakt omtrent med Dino, så vi kan ikke reise avgårde begge to samtidig. 

Det var slimposebetennelse han hadde fått i albuen. Det ble tappet 10 ml væske fra den store ballen han har der. Kortison og enda en annen type medisin av noe slag skulle prøves. Legen mente det hadde med revmatismen hans å gjøre. Så håper vi det blir bra fort. 

På butikken i sta gikk jeg å kikket litt. Fant kyllingstrimler nedsatt med 40% og tok med meg det. Så gikk runden videre i hyllene for å finne noe jeg kunne lage ut av det. 

Jeg tenkte kyllinggryte, så jeg grublet litt på hva  jeg skulle bruke i den. Jeg kjøpte ris, ananas,mangochutny,kokosmelk, sjampinjong,løk og paprika.  Noe av det må da bli godt.  Jeg skal gi beskjed her når jeg har laget gryta og funnet ut om det ble godt eller ikke. Har ikke oppskrift så den blir til underveis.

Men på turen hjem kjente jeg at formen ikke er helt på topp ennå, jeg tror det bare blir noe lettvint i dag. Jeg handler på Spar da det er nærmeste butikk her jeg bor. Selv om jeg jobber på Kiwi å handler det meste der.Mye billigere. 

Men altså, noen ganger må jeg på Spar. Og der har de 4 nye handlekuponger hver uke med 40% til alle som er Trumfmedlemmer .De følger jeg med på og benytter meg av dem hvis der er noe interessant . Denne uka var det 40% på pasta carbonara. Det er godt. Jeg tok med 2 poser, så det blir nok middagen i dag. Selv om jeg skjelden bruker ferdigmat er det greit når man ikke er helt i form.

 

#dagens #enkelmiddag #sparkuponger #handlebillig #revmatisme 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg