SYKE I GÅR BEGGE TO

Etter pausa på jobb i går kveld, ble jeg mer og mer uggen i kroppen. Begynte og svette og var ikke i form i det hele tatt. Men jeg holdt ut. Kunne jo ikke reise fra jobb tidligere for da måtte en annen stakkar vært igjen ut kvelden istedet for meg.

Da vi endelig var ferdige for kvelden så jeg at jeg hadde fått melding fra mannen min. Jeg spyr sto det!!  Da skjønte jeg jo hva som var på gang. Og jeg hadde nettopp sagt til venninna mi som jeg jobbet med at jeg ikke trodde det ble noen båttur på meg i helga.Kjennes kvalm nok ut som jeg gjør uten bølger på havet i tillegg sa jeg.

Vi har snakka litt om en Sverigetur med båt i helga. Røyk og tobakk er alt for dyrt her i Norge. Vi får se. Kanskje vi orker å ta en kjøretur over. I det vindværet som er meldt er det vel ingen vits å tenke på båttur uansett.

Jeg har heldigvis klart klart meg foreløpig uten å spy. Og jeg krysser alle fingrene for at jeg slipper den biten. Bare doflying på meg. Det holder.

Så i hele går lå vi på hver vår ende av sofaen og så på tv. Jeg hadde også kjøpt et blad for en gangs skyld.  Tenkte kanskje vi orket å sitte med noen av kryssordene i det. Men det ble bare meg.  Mannen lå rett ut med spybøtta under bordet for sikkerhets skyld. 

I dag våknet han med DEN ballen på albuen som var glovarm. Så nå reiste han til legen for å sjekke hva det var. Han har revmatisme, så det spørs om det ikke har noe med det og gjøre.  Jeg får høre når han kommer hjem igjen.

Ha en fin dag der ute alle sammen.

 

#syk #dårligform #revmatisme #tvdag 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg