Kjenner litt på nervene

Nå som jeg ligger her og ikke er i form kjenner jeg at jeg blir litt stressa  med tanke på bryllupet.  Det var 10 uker igjen på lørdag, og nå går ukene fort .

Mye er i orden. Men veldig mye står igjen også. Småting å tenke på ihvertfall. 

Lokalet er i orden. Må bare betales. Innbydelser er sendt. Tid og sted for vielseseremonien er bestemt. Maten er bestilt. Bryllupskake er bestilt. Jeg har kjøpt brudekjole. En som skal styre musikken er i orden. Og en som skal ta bilder er i orden.

Det vi mangler som jeg vet om foreløpig er : dress til mannen, sko og bolero til meg, brudebukket og blomster til bordene. Noe pynt er kjøpt inn . Men vi trenger mer. Drikkevarer må vi ha . Både med og uten alkohol. Tenkte og droppe dessert og heller ha bare kaker og kaffe.  Må høre litt om noen vil hjelpe til å bake.Snacks må vi ha. Servietter og bordkort. 

Jeg har fått 2 stk til å stå for servering og kaffe koking.  De får middag de også og så kan de bli med på festen utover kvelden hvis de vil.

De 2 har også sagt at de kan bli med meg å pynte bord og lokale dagen før..

Ringene våre skal leveres til gravering . Vi vil bruke forlovelsesringene vi har. Men vil ha bryllupsdatoen inngravert også.. så går vi uten ring frem til bryllupet, og setter de på igjen under seremonien.

Ja . .. det var da noe av det jeg må huske på. Vi blir ikke så mange.  Bare de aller nærmeste og et par venner hver. Tilsammen ca 25 stk.

Det holder for oss❤❤❤

 

#bryllup #bryllupsplanlegging #denstoredagen #love #ektekjærlighet #romantikk #truelove #bryllupsfest 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg