Ikke kast kokte poteter og grønnsaker etter julemiddagen.

I dag hadde vi et herremåltid i følge min samboer.

Jeg bestemte meg for å bruke opp de kokte potetene og grønnsakene som sto i kjøleskapet etter julemiddagen. 

Jeg moste de med stavmikser.  Hadde i en smørklatt og en fløteskvett.  Blandet inn hele kokte rosenkål, som også lå igjen etter julematen, dekket formen med ost og satte den i ovnen. For å være sikker på at den ble gjennomvarm satte jeg i et steketermometer og lot den stå på 230° til det viste 80°.

Dette ble et veldig godt tilbehør til marinerte benfrie kotelettskiver sammen med ei panne med stekt løk, sjampinjong og en halv pose råkostsalat som jeg også stekte med løken og sjampinjongen.

Altså…ikke kast mat. Den kan alltid brukes til noe.

 

#middag #dagens #godtno #enkelmat #middagstips #rasktoggodt #restemat #gmn #instafood #side2 #grønnsaker 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg