TOK MEG SELV I Å PLYSTRE OG SYNGE TIL FROKOSTFORBEREDELSEN I DAG

 

I dag er vist humøret litt bedre. Litt mer pågangsmot kjennes det ut som. Jeg tok meg nemlig i å plystre og tralle litt for meg selv mens jeg lagde ostesmørbrød til frokost . ( klokka halv to) men for oss ble det frokosten i dag.

Det smakte godt 🙂 Og imens smørbrødene sto i ovnen,rakk jeg og tømme en av de 100 flytteeskene som står overalt her. Godt med hver minste ting man får gjort.Planen er og få tømt minst 2 esker til i dag, og flytte på plass et møbel eller 2. Jeg kan ikke sette meg alt for store mål hver dag. Det ender alltid med at jeg ikke klarer det. Og da blir jeg litt skuffa over meg selv. Da er det bedre med litt mindre på dagslista og komme i mål.

Nå er ihvertfall alt klart i leiligheten. Regner med å overrekke nøkkelen i løpet av uka som kommer. Vi klarte med god hjelp og tømme resten på onsdag og all vasking ble tatt på torsdag. Det er bare sååå deilig å våre ferdig med det. Så da kan vi ta det litt mer med ro, og rydde på plass ting her i eget tempo. 

I går var jeg på jobb fra 7-14, og etterpå reiste vi avgårde og kjøpte en sitteklipper til plenen her. Det trengs vist ,for her er det mye plen.

Min flinke samboer sitter og kjører den rundt på plenen nå. Jeg må jo prøve den snart jeg også, men jeg tror han skal få kjøre den inn skikkelig først.

Da skal jeg ta en halv kaffekopp til her .og så skal jeg tømme en eske til.

Ha en fin Søndag.

 

#bipolar #psykiskhelse #flytting #sliten #frokost #varmmat #ostesmørbrød

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg