Endelig er vi i gang med salget.

I dag har vi hatt fotograf hos oss for å ta bilder til salgsprospektet. Vi har holdt på i 2 dager i strekk nå for å rydde, vaske og fjerne alt overflødig i leiligheten. Så nå er vi helt kaputt begge 2. 

Det er 3. dagen vi spiser pølse i lompe til middag. Vi må bare ha noe som går veldig fort å få klart da vi er så sultne og trøtte at vi nesten stuper. Nå har jeg allerede krøpet til køys.  Egentlig bare for å slappe av og skrive litt her. Men jeg tror rett og slett ikke jeg orker å stå opp igjen noe mer i dag.  Dessuten skal jeg på jobb klokka 07.00 i morra tidlig så det er vel like greit og samle litt krefter til det også.

Faktisk så gleder jeg meg til å dra på jobb i morra. Jeg hadde det fint på jobb på tirsdag også . ( sist jeg jobbet). Og det er jo veldig bra. Bare vi blir ferdig med flyttingen og alt maset med det, har jeg tenkt til å øke til 40 % av stillingen min. Det går fremover. 

Jeg føler meg mye roligere i hodet nå. Medisinen ser ut til å virke som den skal. Og det er deilig. Selv om jeg sover veldig mye fortsatt. Syns jeg det også går litt fremover.

I morra kommer takstmannen klokka 14.00. Jeg er på jobb da. Men heldigvis kunne Bjørn-Erik være hjemme og ta seg av det. Det blir veldig spennende å se hva taksten blir.

Jeg skal ringe hjem så fort jeg er ferdig på jobb for å høre hva han har sagt.  Håper vi får greie på det med en gang. Så er det bare å vente på at alt er klart så den kan legges ut for salg. Forhåpentligvis om et par uker. 

Nå er vi såpass slitne av stresset som har vært denne uka, at vi kommer til å rømme til campingen noen dager . Kanskje allerede i morra kveld. Jeg tror det er meldt bra vær.  Så da kan vi slappe av litt der, før vi begynner og pakke ned noe småtteri i leiligheten. 

Huset vi flytter til har vi fra 15.august. Men vi har fått lov til å kjøre opp noe hvis vi vil før det. Vi kommer nok til å gjøre det. 

Vi gleder oss. Selv om jeg får lenger vei til jobb blir det veldig godt å få noe helt for seg selv. Med hage og uteplass vi kan sitte helt i fred på.

Det er en spennende tid vi går i møte. Og neste sommer blir det bryllup.  Kanskje festen blir hjemme i hagen. Det er ihvertfall plass nok.

Ha en fin kveld dere som orker å være oppe litt til.

#bipolar #psykiskhelse #leilighetssalg #sliten #flytting #stress 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg