Nå trengtes det en halv valium.


Nå måtte jeg bare ta en halv valium. Vi har vært nede i leiligheten og ordna litt sånn at det gikk an og ta i mot megler til verdivurdering. 

Det gikk forsåvidt greit det. Men ikke nok med at jeg blir stresset av alt som skal skje nå fremover. Klargjøring av leiligheten før takstmannen kommer,det trengs litt maling på lister og dørkarmer,og litt rengjøring ute på terrassen. Jeg blir også  stresset av naboene som vil følge med på alt som skjer. Og den ene av de har bestemt seg for å selge samtidig med oss. Plutselig er det veldig mye som skal skje i borettslaget på en gang. Bare fordi jeg skal flytte. Det er jo ikke akkurat noen fordel at det kommer flere leiligheter for salg på en gang i en blokk  med bare 6 leiligheter. For å gjøre det enklest mulig skrev jeg under på å bruke megler. Istedenfor å selge privat som vi tenkte litt på.

Jeg ønsker meg bare fred og ro. Jeg gleder meg virkelig til å bli ferdig med salg og flytting. Vi har fått leid et hus med god plass både inne og ute til en billig penge. Helt for oss selv!! 

 Det skal være jammen bli godt!!!!!!

#fremtid #bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #utfordringer #finnefred #stress #leilighetssalg #sliten #flytting 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg