En liten skogstur med Dino i går kveld..

I går kveld kjørte vi en lang tur rundt på skauen. Vi så masse fint jaktterreng. Kanskje det går an å søke om terreng der til neste år. I år har vi annet terreng. Faktisk 2. Det ene er nytt for oss. 

Jeg skal ikke skryte på meg noe om jakt jeg da. Det er min kjære som er ivrig jeger. Jeg var bare med litt i fjor høst. Siden jeg ikke er noe utpreget A-menneske er jeg ikke den letteste å få opp såååå tidlig på  morran. Men jammen er det deilig å være ute på skauen bare man kommer seg opp og ut da.

I år har jeg tilogmed gjemt ferien min til jaktsesongen. Det er litt mer spennende å bli med nå som vi har fått en valp. Spennende å se hvordan han blir på jaktturene. 

Han storkoser seg da vi er på skauen nå ihvertfall.  Hopper og spretter og er helt i sitt ess. Ingen pyse han der. Veldig stri i grunnen.  Men han begynner å lære litt av det vi sier til han. Han sitter pent da han skal få mat, og har begynt å lyde navnet sitt. Det er da fremgang.

Vi har hatt han en snau måned nå. Vi fikk han da han var ca 3 1/2 måned. Og før det var han bare i en hundegård sammen med broren sin. Så jeg syns han begynner å bli flink jeg.

Fineste Dino vår. Og fine naturen vår.

 

#natur #norge #valp #finskstøver #hundeliv #skogstur #jakt #inatur #holleia #utno 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg