God mat i regnværet i går.

Vi kosa oss inne i partyteltet med god mat i regnværet i går kveld. Vi satte grillen så vidt under tak så gikk det helt fint. 

Og menyen ble :

Småpoteter i båter, gnidd inn med olivenolje med Chili og paprika. Fra apoteket faktisk. Pakket inn i folie og lagt på grillen før jeg begynte med resten. 

 

Som var koteletter drysset med urtesaltet som var i samme pakken fra apoteket. Jeg tok den det var hvitløk og rødbeter i.

Så gikk det også på grillen da potetene hadde stått ei stund.

Mens dette sto og godgjorde seg på grillen blandet jeg en kjapp salat. Jeg har funnet ut at hakkede tomater og brekkbønner, begge deler på boks , er godt å ha i salaten.

I takt med matlagingen steg humøret heldigvis.  Det var liksom ikke helt på topp ellers i går. Utrolig hva litt mixing på kjøkkenet, eller denne gangen ute i partyteltet , kan gjøre med humøret. 

Så sånn ble resultatet 🙂

Det smakte veldig godt. Og spesielt med pølsene. Chorizzopølse og reinsdyrpølse som vi fant i butikken og tenkte vi ville prøve ut. 

Den her:

Den var smakfull og god til å være pølse.

Mette ble vi så det holdt. (Som vanlig)

Men vi fant ut at vi skulle prøve å lufte Dino litt så han kanskje ville sove godt til natta. 

Den lille turen vi hadde tenkt ble til bortimot 1 time i duskregnet. Dino hoppet og spratt og snuste og løp. Vi ble like slitne alle 3. Var ikke hjemme før 23.00.  Det var litt i seneste laget for meg som skulle opp klokka 06.00 for å jobbe i dag. Men vi var fornøyde med både maten og kveldsturen.

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #grillmat #sommermiddag #sommermat #grilltips #båtpoteter 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg