Siesta i hagegynga

Jeg ligger i hagegynga inne i partyteltet og tar en liten siesta.  Det blåser litt, men det gjør ingenting så lenge jeg har polstret meg med dyna mi her ute.

Samboer og valp ligger og sover. En ute på plenen og en inne i hytta. Skal ta meg en liten blund jeg også.  Vi har hatt frokostbesøk av hytteeieren her i dag. Da går det fort noen timer. Så nå var det godt å få slengt seg litt nedpå.

Planene i dag går vel ikke ut på stort mer enn og hjemom en tur for å dusje og hente en kjole jeg har kjøpt på en kjøp og salg side på Facebook. Og muligens tar vi en liten tur på skauen for å la Dino fly litt i lang line. Det er artig å se hvor ivrig og glad han er da han får løpe og snuse rundt. 

I kveldinga blir det sikkert grilling igjen. Som i går kveld.  Vi spiste oss så mette på grillmat og salatblanding at vi bare satt og gispa etter luft resten av kvelden.  Det ble litt sein mat i går siden jeg var på jobb til klokka 19.00.

Det gikk forresten fint på jobb i går også. Og ei uke framover nå får jeg prøvd meg litt. Jobb i går, jobb på tirsdag og jobb på torsdag.  Det blir spennende å se om det går greit. Jeg håper det. 

Nei nå må jeg gi meg her, hvis jeg skal rekke en liten dubb mens det er stille i heimen.

 

#bipolar #psykiskhelse #søndag #arbeidstesting #hyttekos #siesta #finskstøver #valp 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg