Her er han. Vår lille Dino

Her er han, vår lille Dino som ble hentet helt fra Sørlandet på lørdag. Er han ikke fin?? Han er snart 4 mndr. Og en ivrig liten krabat. 

Måtte knipse bilde fra begge sider. Jeg lovte jo bilde av han her.

Dette blir bare en kjapp oppdatering.  Jeg er trøtt som ei strømpe. Det har vært en lang dag i sola. Og det merkes. Jeg har stupt under dyna,og vidunderet har sovnet i buret sitt alt. Vi har gått en liten kveldstur så han har fått flydd litt fra seg i skogkanten.  

Vi holder til på hytta fortsatt. Er bare hjemom og dusjer og vasker klær. Nå som vi har fått Dino må vi bare fortsette og være her eller på campingen. Vi skal da ikke forstyrre naboene med en valp.  Siden det ikke er ønskelig i borettslaget. 

l morgen skal jeg tidlig på jobb.  Og deretter skal vi avgårde og se på et hus som er til leie. Det er et stykke dit , men det kan hende det er verdt det. Vi har sett på en leilighet som ligger mye nærmere min arbeidsplass også. 

Vi har det ikke travelt.  Vi trives godt på hytta så det går helt fint om vi venter litt før vi finner et nytt sted og bo.

Leiligheten min blir lagt ut for salg en eller annen gang i løpet av sommeren . 

Det er stadig andre ting som står på tapeten. Men nå prøver vi og bremse litt.  Vi skal prøve og komme igjennom denne sommeren med vettet i behold. 

Man kan leve lenge på kjærligheten, så vi satser på at det går bra. 

Da sier jeg god natt herfra . Og har en plan om og sove godt til i morgen tidlig .

#valp #finskstøver #bopåhytta #hverdagsliv #etstedåbo #sologsommer 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg