Jeg har blitt for feit !! Kjøpt meg en brukt sykkel.

Nå må noe gjøres for å få ned midjemålet!!! Det begynner å bli faretruende mange cm rundt det som skulle vært midjen 🙁 

Jeg kan nok desverre ikke bare skylde på medisiner og mindre aktivitet fordi jeg nesten  ikke er på jobb for tiden. Vi har vært veldig flinke til å kose oss med gode middager alt for seint på kvelden over lengre tid. 

Selv om det er lenge siden vi er blitt obs på det er det vanskelig å snu vekta nedover igjen. 

Det er godt vi har est ut sammen, så er vi to om og prøve å gå ned igjen.

Et av mine mål er jo å få rutiner inn i hverdagen.  Det gjelder f.eks både måltider og døgnrytme. Men det er ikke så enkelt. I går hadde vi besøk i 5 timer. Vedkommende kom før vi rakk å spise frokost. Og dermed ble det ikke mat på oss før halv tre. Da var vi så sultne og slitne at det ble alt for mange skiver brød og en lang dubb etterpå. 

Seinere på kvelden gjorde vi et forsøk på å droppe brød og lagde oss en passe porsjon hver med vaniljeyoghurt , banan, blåbær og druer og basilikum. 

Det var godt det. Og vi ble passe mette og fornøyde begge to.

MEN…. så dukket det opp et nytt problem.  Rett før vi skulle legge oss.  Telefon fra en av “ungene”. Trengte hjelp med en av de andre “ungene” De er såkalt voksne for flere år siden men noen ganger må man steppe inn og hjelpe til. Det ble kjøring i mange timer på oss med bare plunder. Og vi var ikke klare for å reise hjem før halv tre på natta. Like sultne igjen selvfølgelig etter så mange timer og bekymringer. Derfor endte det med nattmat på en bensinstasjon. 

I dag begynte dagen også med kaos. Mat hadde vi ikke tid til før vi var halvdøde av sult klokka halv seks i ettermiddag.  Ny runde med gatekjøkkenmat og rett i seng helt utslitte igjen. 

Nå er det langt på kveld og vi er våkne på nytt.  Er helt kvalm av maten ennå. Alt blir feil med rutiner.  Håper på ny frisk i morgen.  Uten problemer. Og med fred og ro.

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #psykiskhverdag #sliten #stress #hverdag #enkelhet 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg