Ny medesin. Helt JÆVLIG.

 Rambo ( bikkja ) vekket meg i dag. Han hadde visst benytta sjansen så fort min kjære var ute av døra.  Han sto og klora på meg og peip. Så jeg kasta litt vann i ansiktet og fikk tredd på meg det første jeg fant av klær.                              Da vi endelig hadde kommet oss ut, ringte jeg min kjære og Rambo ble avslørt. Han måtte ha stupt rett inn på soverommet og masa meg ut av senga med det samme han hadde reist.  

Vi fikk da gått en liten tur. Og jeg tenkte at da er jeg på rett vei med å stå opp og gå tur på morran. Det er nemlig litt av planen med det å få rutiner…. som skal være så viktig.  Spesielt med bipolar lidelse.  Huff, jeg grøsser ved tanken på rutiner.  Det eneste stedet jeg vil ha rutiner er på jobb. 

Og da jeg først kom inn på jobb… Det er ufattelig hvordan jeg klarte og komme meg igjennom 8 timer på jobb i går.  Svimmel, ør og helt merkelig i hodet.  Signalene i toppetasjen gikk i spinn kjentes det ut som. Og så usigelig trøtt. Den nærmeste måten jeg kan beskrive det på er å være full.  Men ikke akkurat det heller.  Merkelig og ekkel følelse.

Jeg begynte kvelden før på en ny type medisin.  Seroquel/quetiapin. Det er antipsykotika og noe jeg aldri har bruk før. Og for en reaksjon med bivirkninger. Jeg ble stup trøtt,  forferdelig svimmel og urolig i beina.. restless leggs. Urolig i resten av kroppen også. Det var komplett umulig og sitte stille eller prøve og  legge seg. Satt og steppa med beina,og vrei meg på stolen. Måtte hele tiden rundt og tråkke på gulvet.  Helt JÆVLIG spør du meg.  Det holdt på i 3-4 timer før jeg klarte og sovne. Pluss så tørr i munnen som jeg aldri før har vært. 

Det samme gjentok seg i går kveld. Men svimmelheten ble ikke værre enn kvelden før , selv om dosen ble økt til det dobbelte.

I dag er formen mye bedre enn i går. Hodet er mer på plass og jeg føler meg ikke halvfull. Jeg har sovet halve dagen i dag og er fortsatt trøtt.  Men det kan ikke sammenlignes med gårsdagen. 

 

I kveld skal dosen økes enda en gang, og jeg gruer meg til å tråkke rundt her med den forferdelige jævlige uroen i kroppen. Men siden formen er så mye bedre i dag håper jeg det bare er bivirkninger som varer i noen få dager. Kroppen fikk vel sjokk stakkar av en medesin den aldri har fått før. 

Håpen på det beste jeg nå. At bivirkningene slutter og at kroppen godtar medesinene. Så kanskje det blir fredeligere i den øverste etasjen også .

Ha en fin lørdag dere som er våkne 🙂

 

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #psykiskhverdag #depresjon #oppogned #sliten #dårligform #antipsykotika  #bivirkninger #utfordringer  #jobb

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg